For tredje år i træk deltager unge og personale samt venner og pårørende fra Startskuddets bosteder i ”Stafet for Livet”, som arrangeres af Kræftens Bekæmpelse.

Der er tale om en landsdækkende stafet, som støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Vi deltager i løbet i Vordingborg den 10.-11. juni 2017.

Vi håber, du vil bidrage til sagen som sponsor af vores løbehold. Vi siger tak til vores sponsorer på vores hjemmeside, ligesom sponsorer også bliver nævnt på hjemmesiden for ”Stafet for Livet”. Du kan give dit bidrag via dette link (hele beløbet går ubeskåret til ”Stafet for Livet”):
https://www.stafetforlivet.dk/stafet/vordingborg/tilmeldte-hold/hold/7054

MEN du kan også vælge at udfordre os og give et bidrag pr. runde, vores hold gennemfører!

De seneste to år har vi gennemført ca. 1.300 runder (der tælles runder pr. holddeltager), så hvis du f.eks. vil give en krone pr. runde, så er der en vis sandsynlighed for, at vi løber 1.300 kroner hjem til kampen mod kræft. Og du er i øvrigt meget velkommen til at løbe med os 🙂

Har du lyst til at støtte en god sag og give os noget ekstra at løbe for, så kontakt Simon Aabye på mobil 25459407, eller mail: sa@startskuddet.dk

Startskuddet er en erhvervsdrivende fond, der driver og ejer en række dag- og døgnforanstaltninger for udsatte børn og unge. Om nogen kender de til udfordringer i livet og kampen for en lysere fremtid. Derfor støtter vi kampen mod kræft! 

Foto: Stafet for Livet
www.stafetforlivet.dk