Mor, far, pårørende…? din rolle er vigtig

Som forælder til et ungt menneske, som anbringes på et bosted, så kender du sandsynligvis til følelsen af at være magtesløs. Du føler sikkert, du har prøvet alt for at hjælpe dit barn, og du føler dig måske også en smule “kørt over af systemet”.

Vi inviterer dig

Du skal vide, at vi på Startskuddet ser det som en af vores allervigtigste opgaver at bevare og opbygge forholdet mellem dig og dit barn, såfremt I begge ønsker det. Derfor håber vi, at du vil tage positivt imod de invitationer, vi vil sende til dig i forbindelse med statusmøder omkring dit barn samt invitationer til vores sommerfest, julemarked og andre festlige begivenheder. Når man bor på et af Startskuddets bosteder, er der desuden betalt hjemrejse hver anden weekend. Så der er gode muligheder for at holde kontakt mellem barn og forældre.

Vi er et springbræt for dit barn

Du er en vigtig del af dit barns liv, og vi ønsker at styrke jeres forhold. På Startskuddet tager vi vores beboere til os og passer på dem, som om de var vores egne, men vi er meget bevidst om, at vi blot er et springbræt til resten af deres – og dit – liv.